Aanmelden

Over ons

Ontdek ons team:

Uw projecten met de grootste zorg opstarten, opvolgen en afwerken is een van onze specialiteiten.
Ons team van professionals doet het vandaag beter dan gisteren en overtreffen zichzelf zo om iedere dag een hoge kwaliteit en goede service te bieden.

Kenny Weckx

Tony Wouters

Plaatser

Karolien Revis

Administratief verantwoordelijke

Tel: +32 89/566.433
karolien@www.immosigns.be

Eric Brans

Plaatser

Kathleen Vandevenne

Administratief medewerker/designer

Tel: +32 89/566.433
ontwerp@www.immosigns.be

Mohamed Elkatab

Plaatser

STERKE PUNTEN

SPECIALIST

Immosigns is UW specialist in vastgoedcommunicatie. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze uitstekende werking en uitmuntende kwaliteit zorgt ervoor dat we uw vertrouwen waard zijn.

SNEL

Immosigns werkt snel en stipt om elk project tot een goed einde te brengen. Wij sturen onze medewerkers voortdurend bij om jullie optimaal van dienst te kunnen zijn.

NAUWKEURIG

Bij elke bestelling wordt er nauwkeurig toegezien dat de juiste huiststijl gebruikt wordt, dat de plaatsing met precisie gebeurt, dat de voorraad in optimale omstandigheden bewaard worden, … Alles om jullie tevreden te stellen.

KLANTVRIENDELIJK

Door gebruik te maken van onze online ‘klanten’-module kan je de status van je project opvolgen. Via deze module kan je eenvoudig aanpassingen en bestellingen plaatsen.

SERVICE

Loopt er toch iets niet zoals het hoort? Geen probleem. Laat het ons weten en we zetten het recht, zodat iedereen tevreden is.

Hasseltsestraat 25, 3740 Bilzen

+32(0) 89 566 433

Bezoek onze facebook pagina

Immosigns
Copyright 2020 Powered by - Privacy policy - Cookiebeleid - Algemene voorwaarden